Gramsberger Breakfastrun

Breakfastrun: Recreatieve loop met na afloop een stevig Engels ontbijt.

In de ochtenduren eerst een aantal kilometers hardlopen rond en door het oude centrum van Gramsbergen. En dan aanschuiven voor een stevig Engels ontbijt. Dat is de formule van de Gramsberger Breakfastrun. Die heeft zaterdag 26 maart voor het vierde achtereenvolgende jaar plaats tijdens het sportieve evenement “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. De organisatie van de Breakfastrun is in vertrouwde handen van Henk Meppelink en René Marissen van M&M Run Events.

De  afstanden  bedragen dit jaar weer  3, 6, 9 en 12 kilometer. Om aan die afstanden te komen is er een parcours uitgezet van drie kilometer door en rond het centrum van Gramsbergen met onder meer de Kruisstraat met voormalige oude stadsboerderijen. Dat kan naar eigen keuze een, twee, drie of vier keer worden afgelegd. Dit houdt de drempel voor beginnende lopers laag, maar biedt tevens een uitdaging voor atleten die al wat langer bezig zijn.

De Breakfastrun is een loop zonder wedstrijdelement. Onderweg worden de lopers vermaakt met muziek en is er bijzondere aandacht voor de verzorging. De naam, Breakfastrun, geeft aan dat er na afloop wordt aangeschoven voor een traditioneel Engels ontbijt, met o.a. gebakken ei, bacon, worst, witte bonen in tomatensaus, koffie of thee.

Deelname kost € 9,00 dit is inclusief het ontbijt. Inschrijven kan tot en met 23 maart via info@mmrun-events.nl of 06.13834096. Met vermelding van naam, woonplaats en de afstand die u denkt te gaan lopen.

Degenen die niet mee eten betalen € 5,00. Deze lopers kunnen ook nog op zaterdag 26 maart tussen 08.00 en 08.45 uur inschrijven bij de startlocatie.

De 4e Gramsberger Breakfastrun is onderdeel van de door Stichting ProGram opgezette sportieve manifestatie “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. Er zijn de hele dag activiteiten: nordic walking en wandelingen van 10, 15, 20, 30 en 40 kilometer, historische stadswandeling met gids, voor schooljeugd o.a. zaklopen, steltlopen en avontuurlijke GPS-tocht en kroeglopen met (live)muziek in de horecagelegenheden.

Informatie over deze dag: www.gramsbergen.nl/evenementen
Loopgroep Gramsbergen
traint op dinsdagavond
van 18:45 tot 20:00 uur
en op woensdagavond
van 20:30 tot 21:30 uur
onder leiding van
Rene Marissen en
Henk Meppelink.
Verzamelpunt is de parkeerplaats van
SV Gramsbergen.Een willekeurige foto
uit ons foto album: